gayo i media

a020d867-eb58-4563-aded-e066466dad9c.jpg
40743796-8c40-48cb-a1f2-4b62461235c8.jpg

Med vår S2A lösning har våra kunder kunnat fortsätta sin verksamhet runtom i världen på ett säkert sätt.  

Skärmavbild 2021-02-04 kl. 15.26.25.png

Vår S2A lösning får mycket uppmärksamhet i lokal norsk media 

Med lanseringen av S2A koordinerar vi lösningar för mannskapsbyten för maritim industri. Den norska intresseorganisationen Maritime Forum bistår oss med att nå ut till industrin. 

Vår norska kund Saga Subsea intervjuad i norsk media angående deras lösning med att hyra charterflyg för att möjliggöra manskapsbyte i Las Palmas, Spanien.

Den svenska ambassaden i Gambia informerar om vårt repatrieringsflyg från Banjul till Stockholm arrangerad i koordination med vår kund Spacetown, den svenska ambassadören i Gambia och den Europeiska unionens delegation till Gambia.

Den svenska ambassaden i Marocko promotar vårt repatrieringsflyg från Marrakech till Stockholm arrangerad i koordination med vår kund Spacetown och svenska utrikesdepartementet. 

Repatrieringsflyget från Irak där vi, i koordination med vår kund Spacetown, hjälpte skandinaviska medborgare komma hem omnämnt i svensk media.

Ny rutt med Loganair öppnas på HAU/ENHD

OceanSky, ansedd vara ett extravagant och ett grönare alternativ till privatjet. Men likväl lika lyxigt.

Kontraktsskrivning mellan Royal Jordanian Airlines och det spanska serie A laget CD Leganés.

Läs om hur Turkish Airlines blev en 4-stjärnig framgångssaga.

Turkish Airlines introducerar direktflyg mellan Göteborg och Istanbul.  

Artikel i Lindmark Reportage om det nya samarbetet mellan SAS och Turkish Airlines och hur detta kommer att kunna öka antalet resenärer till Sverige. 

Dessa nya rutter med Turkish Airlines lågprisbolag, Anadolu Jet, kommer att eliminera konkurrens från andra flygbolag på denna marknad.