Destination
Marketing

Konsulttjänster

skyler-smith-9xdho4stJQ8-unsplash.jpg

Vi har både flygoperativa och kommersiella konsulter som hjälper flygbolag, flygplatser och flygrelaterade företag med utveckling av produktutbud, distributionskanaler, försäljning och marknadsföring. Våra konsulter på ledningsnivå finns i Sverige, Danmark, Spanien, Turkiet och Förenade Arabemiraterna.

Vi deltar och ställer ut regelbundet på Routes Europe, Future Travel Experience, International Paris Air Show, ITB Berlin, World Travel Market London, Emitt Istanbul, Pure Life Experiences och Travel News Market Stockholm.

01 Jun 2021:
Gayos konsulter skalar upp Covid-19 provtagning
för att förenkla mass-turism från Norden

Genetika by Clinux har på kort tid byggt upp en hemprovtagningstjänst med 700 chaufförer som ett komplement till de sedvanliga fasta provtagningsplatserna. På så vis erbjuds ett mer bekvämt alternativ vilket har blivit populärt bland våra turoperatörer i deras arbete att få fart på turismen igen.

Skärmavbild 2021-07-14 kl. 18.11.47.png
Screenshot 2021-07-08 11.11.59 PM.png

02 Apr 2021:
Gayo bygger upp den europeiska marknaden för Argos AIs teknologier för flygplatsautomation 

Allt material som inte bör hittas på en taxibana, ramp eller landningsbana för flygplatser klassificeras som Foreign Object Debris (FOD) och måste tas bort för att öka driftsäkerheten och förhindra skador på flygplan. Det innovativa turkiska företaget Argos AI har utvecklat omfattande uppsättningar övervaknings- och analysverktyg för att slutföra hanteringen av landningsbanorna. Gayo håller redan på att introducera systemet till ett antal flygplatser och slutför sitt framgångsrika genomförande på Heathrow, Gatwick och Istanbul Grand Airport.

18 Feb 2021:
Nordisk representant för CitizenPlane 

I takt med att det innovativa franska företaget växer valdes Gayo att leda deras expansion på de nordiska marknaderna. CitizenPlane ger researrangörer en lättanvänd plattform för att hantera och sälja sitt överblivna lager från sina tilldelningar och charterflyg utan kostnad. På så sätt kan alla researrangörer eller chartermäklare använda sina tomma platser och tjäna pengar på vad som annars skulle vara en förlust.
Plattformen används redan av +300 researrangörer i över 30 länder, med en inventering på +500 000 stolar hela tiden, fördelat på 120 OTA: s runt om i världen. Vi ser fram emot att öka dessa siffror tillsammans!

Genom att koppla utbud med efterfrågan är vår roll att upptäcka vad som är tillgängligt globalt och göra  framåtriktade flygresebolag uppmärksamma på det. Sättet flygbolagen marknadsför sina tjänster till reseförmedlare och passagerare förändras drastiskt. Vi anser AeroCRS vara bäst positionerade för att tillhandahålla kostnadseffektiva och banbrytande lösningar inom distribution, pax -service, internetbokningsmotor, frekvent flyer program, analyser, automatiserad marknadsföring och mer.

Hantera. Distribuera. Analysera. Automatisera.
Begränsa inte din tillväxt!

19 Oct 2020:
Gayo ingår partnerskap med AeroCRS

Plane on Runway

18 Feb 2019:
Gayo Aviation konsulter utvalda för ruttutveckling

Haugesund flygplats (HAU/ENHD) i Norge har fått assistans i privatiseringsprocessen av Gayos konsulter och vi har valts att leda arbetet med att etablera nya rutter.


Uppdatering 8/9 2019: Widerøe börjar flyga till BGO.


Uppdatering 1/10 2019: Wizzair startar KRK.


Uppdatering 2/11 2019: SAS börjar flyga till CPH.


Uppdatering 11/11 2019: Detur charter till AYT.


Uppdatering 14/2 2020: Loganair 5x/weekly till ABZ.